BRZO I UKUSNO Sočna svinjska džigerica u pikantnom saftu, jeftino i izdašno jelo
Uvek ćete je praviti po ovom receptu.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Uvek ćete je praviti po ovom receptu.
Uštipke poslužite uz krompir ili kuvani pirinač, a mogu se jesti i samo uz sezonsku salatu.
Ako su vam ispržene šnicle uvek suve, pa izbegavate da ih pripremate, probaj ovaj recept. Posle ćete ih rado jesti.
Ako su vam ispržene šnicle uvek suve, pa izbegavate da ih pripremate, probaj ovaj recept. Posle ćete ih rado jesti.
Gulaš poslužite uz kuvane makarone ili pire.
Uz mesni rolat potrebna vam je još samo salata.
Jednostavan ručak u kome će uživati cela porodica
Poslužite uz pire krompir ili kuvanu testeninu.
Uz ovo jelo vam ništa više ne treba.
Imaćete ukusan ručak i za sutra.
Pravo jelo za porodični ručak. Poslužite uz krompir ili testeninu.
Šatobrijan se služi uz pečeni krompir, bareno povrće, sos od pečuraka.
Vojvođanski gulaš se uvek pravi od junetine sa dodatkom začina i treba da bude čorbast.
Meso pripremljeno na ovaj način je veoma sočno i aromatično.
Ukusno jelo koje se spremi bez imalo muke, a svi ga obožavaju.
Servirajte meso uz kuvani krompir ili umak od rena.
Meso u sosu može da se jede uz hleb, kuvani krompir ili testeninu.
Uz ovako pripremljene šnicle poslužite pire ili kuvani krompir.