Kada nemate vremena da doručkujete NAPRAVITE OMLET ZA PONETI
Odlično rešenje za dan pun obaveza.

Omlet za poneti
Možda vas zanima:

TRIKOVI KUVARA ZA SAVRŠEN PIRE Biće vam vazdušast i kremast kao iz restorana!
Ne, nije tajna samo u tome da se pravi s mlekom.

SUPER DORUČAK Pohovani hleb preliven sosom od jabuka za sladak dan pred vama
Probajte slatke prženice obogaćene sosom od voća.

PREDLOG ZA RUČAK Najbrži recept za testeninu sa kačkavaljem koja se pravi u jednoj šerpi
Ukusno jelo koje može biti bilo koji obrok kada imate malo vremena za pripremu.

JEFTIN DORUČAK Zapečena testenina sa sirom i parizerom je savršeno jelo, svi ga vole!
Testeninu na ovaj načini možete napraviti za doručak ili večeru, deca će je sigurno obožavati.
Sastojci:
2 jaja
1 sveža paprika
½ crnog luka
2 kašike mleka
1 kašika narendanog kačkavalja ili 1 listić
1 kifla ili zemička
Priprema:
Na malo zagrejanog ulja propržite iseckanu papriku i luk 2-3 minuta, pa izvadite na tanjir. U činiji umutite jaja, mleko, so po ukusu. Dodajte malo ulja u tiganj i kada se zagreje sipajte jaja i razlijte kao palačinku. Kada se omlet zapeče u sredinu stavite papriku i luk, a preko njih kačkavalj. Preklopite omlet i stavite u kiflu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)