Kada nemate vremena da doručkujete NAPRAVITE OMLET ZA PONETI
Odlično rešenje za dan pun obaveza.
Omlet za poneti
Sastojci:
2 jaja
1 sveža paprika
½ crnog luka
2 kašike mleka
1 kašika narendanog kačkavalja ili 1 listić
1 kifla ili zemička
Priprema:
Na malo zagrejanog ulja propržite iseckanu papriku i luk 2-3 minuta, pa izvadite na tanjir. U činiji umutite jaja, mleko, so po ukusu. Dodajte malo ulja u tiganj i kada se zagreje sipajte jaja i razlijte kao palačinku. Kada se omlet zapeče u sredinu stavite papriku i luk, a preko njih kačkavalj. Preklopite omlet i stavite u kiflu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
TRIKOVI KUVARA ZA SAVRŠEN PIRE Biće vam vazdušast i kremast kao iz restorana!
Ne, nije tajna samo u tome da se pravi s mlekom.
SUPER DORUČAK Pohovani hleb preliven sosom od jabuka za sladak dan pred vama
Probajte slatke prženice obogaćene sosom od voća.
PREDLOG ZA RUČAK Najbrži recept za testeninu sa kačkavaljem koja se pravi u jednoj šerpi
Ukusno jelo koje može biti bilo koji obrok kada imate malo vremena za pripremu.
JEFTIN DORUČAK Zapečena testenina sa sirom i parizerom je savršeno jelo, svi ga vole!
Testeninu na ovaj načini možete napraviti za doručak ili večeru, deca će je sigurno obožavati.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)