Hrskavi spolja, mekani iznutra, ovi RIBLJI ŠTAPIĆI su STO PUTA bolji od kupovnih
Zaboravite na riblje štapiće kupljene u prodavnici, pripremite ih kod kuće jer su još ukusniji, sočniji i hrskaviji. Ako ništa drugo, barem je sigurno da su zdravije od prodavnih.

Štapiće možete da jedete s pirinčem, pomfritom ili da ih ubacite u sendvič i ponesete na posao.
Domaći riblji štapići
Sastojci:
600 g fileta oslića ili druge ribe po izboru
150 g brašna
200 ml mineralne vode
1 jaje
1 kašika belog luka u prahu
ulje
so, biber
Priprema:
Prvo posolite ribu. U činiji pomešajte brašno, mineralnu vodu, beli luk u prahu, jaje, so i biber. U smesu stavite riblje filete i propržite ih na ulju. Gotovi su kada poprime lepu, žutozlatnu boju. Nakon što ih izvadite iz ulja, prvo ih stavite na papirni peškir da se ocede višak masnoće, pa poprskajte s malo limunovog soka.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

POSNA KARAMEL TORTA Neodoljiva poslastica ukusa koji budi sva čula
Posna i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNA MUSAKA SA PEČENIM PAPRIKAMA Specijalitet po receptu iz stare baka Katine sveske
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

POSNA PROJA SA TIKVICAMA Klasik na drugačiji način, pravi se lako, a pojede odmah
Priprema je jednostavna, a osvaja ukusom.
Komentari (0)