IDE NA VODA NA USTA fina, hrskava, mirisna, pica s kobasicama, bolja nego u restoranu
Kad nam dosadi "obična" pica, probajte ovaj delikates koji se lako priprema kod kuće.
Pica sa kobasicama
Sastojci:
180 g svinjske kobasice
4 kriške suve, masne slanine
8 jaja
400 g testa za picu
1 šolja gaude
1/2 šoljice crvenog luka
1/4 šolje peršuna
so, biber
Priprema:
U većem tiganju propržite kobasice, slaninu i luk na umereno visokoj temperaturi. Posle deset minuta izvadite iz tiganja i ostavite na stranu. U tiganju ostavite otprilike kašičicu masnoće koju oslobađaju kobasice i slaninu, pa dodajte umućena jaja, peršun i začine. Promešajte i pržite dva-tri minuta. Testo za picu stavite u kalup, pospite sa pola šolje rendanog sira i pecite u rerni zagrejanoj na 200°C tri do pet minuta dok se sir ne rastopi. Izvadite iz rerne i stavite umućena jaja, kobasice i luk. Pospite slaninom i ostatkom sira. Vratite u rernu i pecite dok se sir ne otopi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)