KAPRIĆOZA Čuveni italijanski specijalitet koji budi sva čula, za početak savršenog vikenda
Kaprićoza ili hirovita pica, na italijanskom, svoju popularnost stekla je pre više godina.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Kaprićoza ili hirovita pica, na italijanskom, svoju popularnost stekla je pre više godina.
Slatka verzija omiljenog italijanskog jela, ukusa koji priča priče.
Ako volite jako začinjena jela, ovu picu ćete obožavati.
Ako volite jako začinjena jela, ovu picu ćete obožavati.
Slasna i drugačija, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
Prva pica napravljena je u čast Margarite Savojske pre 120 godina, u Napulju.
Tunjevina i šampinjoni zamenjenuju meso, a topljeni kačkavalj dodaje na sočnosti.
Svaki zalogaj je gurmanski raj, pravićete stalno.
Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja.
Smatra se da je čuveni italijanski specijalitet posvećen kraljici Margariti Savojskoj, zbog čega i nosi njeno ime.
Omiljeno italijansko jelo na novi način, prste da poližete.
Omiljeno jelo mnogih, u posnoj varijanti, koje se pojede u slast.
Iskoristite stari hleb i napravite preukusno jelo za veče sa prijateljima.
Sočna i slasna pica za lepo veče sa prijateljima.
Drugačija i fenomenalna, uzećete parče više.
Pica Vegeteriana uvek je dobar izbor kada ne želite da se opterećujete kalorijama, a želite da uživate u obroku.
Priprema nije komplikovana, pa će uspeti i potpunim početnicima.
Idealno za veče sa prijateljima.