PICA SA MOCARELOM Italijanski aromatični specijalitet raspametiće i one izbirljive
Hrskavih kora i sočnog nadeva, prste da poližete.
Utorak, 23. apr 2024.
Hrskavih kora i sočnog nadeva, prste da poližete.
Slična čuvenoj Kaprićozi, ali bez pečuraka, ni najmanje ne zaostaje za onom kupovnom.
Napravićete brzo i lako, a nestaće sa stola još brže.
Napravićete brzo i lako, a nestaće sa stola još brže.
Donosimo vam recept za tri poznate, slasne pice na koje niko neće ostati ravnodušan. Hrskavih kora i sočnog nadeva, birajmo samo one najlepše. Kaprićoza, Margarita i posna Vegeterijana.
Napravite ovu fenomenalnu picu, sir se topi u ustima, neće vam biti dovoljno jedno parče.
Napravite slatku verziju vašeg omiljenog jela i uživajte u novim ukusima
Da li želite da probate hrskavu, slasnu picu koja je pritom i posna? Imamo recept za vas koji se pravi brzo i lako i još je obogaćen omega 3 masnim kiselinama. Iskoristite vaš stari hleb i napravite potpuno novo jelo.
Ostao vam je hleb? Ne brinite, ne bacajte ga. Evo načina da ga pretvorite u nešto ukusno, brzo i zgodno za svaki obrok!
Jedinstven ukus Lahmadžuna...
Kuvar koji je izmislio picu Margaritu je bio pravi genije. Probajte i složićete se sa nama!
Napravite omiljeno jelo na malo drugačiji način, nećete se pokajati.
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
Ako ste ljubitelj pikantnih ukusa, onda je ova pica s hrskavim testom i i mirisnim filom pravi izbor za vas.
Fokača je italijanski ravan hleb sa nadevom.
Brzi doručak ili večera, deca će biti prezadovoljna.
Fokaču možete da poslužite kao doručak, večeru ili da je isečete na komade veličine zalogaja i poslužite kao meze uz sir, suhomesnate proizvode i salatu.