PICA SA TUNJEVINOM I ŠAMPINJONIMA Posni specijalitet od domaćih kora i sočnog nadeva, za lepo veče sa prijateljima
Tunjevina i šampinjoni zamenjenuju meso, a topljeni kačkavalj dodaje na sočnosti.
Subota, 14. sep 2024.
Tunjevina i šampinjoni zamenjenuju meso, a topljeni kačkavalj dodaje na sočnosti.
Svaki zalogaj je gurmanski raj, pravićete stalno.
Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja.
Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja.
Smatra se da je čuveni italijanski specijalitet posvećen kraljici Margariti Savojskoj, zbog čega i nosi njeno ime.
Omiljeno italijansko jelo na novi način, prste da poližete.
Omiljeno jelo mnogih, u posnoj varijanti, koje se pojede u slast.
Iskoristite stari hleb i napravite preukusno jelo za veče sa prijateljima.
Sočna i slasna pica za lepo veče sa prijateljima.
Drugačija i fenomenalna, uzećete parče više.
Pica Vegeteriana uvek je dobar izbor kada ne želite da se opterećujete kalorijama, a želite da uživate u obroku.
Priprema nije komplikovana, pa će uspeti i potpunim početnicima.
Idealno za veče sa prijateljima.
Jelo između pite i pice specijalitet je grada Čikaga, a svaki zalogaj je raj za nepca.
Hrskavih kora i sočnog nadeva, prste da poližete.
Slična čuvenoj Kaprićozi, ali bez pečuraka, ni najmanje ne zaostaje za onom kupovnom.
Napravićete brzo i lako, a nestaće sa stola još brže.
Donosimo vam recept za tri poznate, slasne pice na koje niko neće ostati ravnodušan. Hrskavih kora i sočnog nadeva, birajmo samo one najlepše. Kaprićoza, Margarita i posna Vegeterijana.