Neka T-bon stek bude zvezda vašeg ručka kojim ćete oduševiti ukućane
T-bon stek ime je dobio po prepoznatljivom izgledu, odnosno, po kosti u obliku slova T koja se nalazi na sredini komada između bifteka i ramsteka.
Sočno juneće pečenje
Sastojci:
500-600 g junetine
so
sveže mleveni biber
senf
ulje
čili paprika
Priprema:
Napravite marinadu od navedenih začina i premažite meso (juneći ramstek sa kostima i deo bifteka) najmanje 24 sata pre pečenja. Peći na izuzetno jakj vatri dok ne postignete stepen pečenosti koji vam odgovara - slabo, srednje ili jače pečeno. Kao prilog možete ponuditi hrskavo pečeno povrće iz rerne (1 manja sveža crvena paprika, 1 mala sveža zelena paprika, pola tikvice).
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
PAŠTICADA PONOS DALMACIJE Sočna rapsodija od mesa koja budi sva čula
Specijalitet savršen za svečane prilike i slavsku trpezu.
UMESITE DOMAĆI HLEB Savršen za doručak, a biće ukusan i za večeru
Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah.
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
Komentari (0)