JELO ZA 20 MINUTA Testenina sa tunjevinom i paradajzom, brzo gotova, a savršeno ukusna!

Vesna Vukadinović

18:06

Sezonski recepti 0

Jelo koje možete da napravite uveče za sutradan i da ga ponesete na posao.

testenina
Shutterstock

Sastojci:

300 g testenine po želji

250 ml pasiranog paradajza

1 crni luk

1 čen belog luka

1 konzerva tunjevine

peršun, ruzmarin, bosiljak

1 kašika parmezana

Priprema:

Skuvajte testeninu prema uputstvu s pakovanja. Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno naseckan crni luk, posolite i kada omekša, dodajte isjeckan beli luk. Tunjevinu procedite i dodajte u tiganj pa prelijte pasiranim paradajzom. Začinite po ukusu biljnim začinima po ukusu. Umešajte kuvanu testeninu i poslužite. Odozgo pospite parmezanom.

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading