JELO ZA 20 MINUTA Testenina sa tunjevinom i paradajzom, brzo gotova, a savršeno ukusna!
Jelo koje možete da napravite uveče za sutradan i da ga ponesete na posao.

Sastojci:
300 g testenine po želji
250 ml pasiranog paradajza
1 crni luk
1 čen belog luka
1 konzerva tunjevine
peršun, ruzmarin, bosiljak
1 kašika parmezana
Priprema:
Skuvajte testeninu prema uputstvu s pakovanja. Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno naseckan crni luk, posolite i kada omekša, dodajte isjeckan beli luk. Tunjevinu procedite i dodajte u tiganj pa prelijte pasiranim paradajzom. Začinite po ukusu biljnim začinima po ukusu. Umešajte kuvanu testeninu i poslužite. Odozgo pospite parmezanom.

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

PAMETNI SAT POKAZAO LOKACIJU NESTALOG MILANA ĐORĐEVIĆA: Granična policija alarmirana

KO NE ZNA ZEKU NIJE BIO U ŽELEZNIKU! Preminuo čuveni navijač FMP-a, Mačve i Milovana Stepandića

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Potvrđena nova varijanta smrtonosnog virusa: Ima ga i u Evropi

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

UNIQA NA GREEN PEAK FESTIVALU: Održiva budućnost kompanija u vremenu klimatskih promena

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

POSNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA Prolećna poslastica koja će vam ulepšati radnu nedelju
Služite hladnu, sečenu na komade.


CIMET ROLNICE NA VODI Pola pleha nestane dok trepnete
Najbolje služite uz šolju kafe.

TROUGAO PITICE SA MESOM Recept koji morate da probate, za najbolji doručak
Služite tople uz jogurt.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.
Komentari (0)