JELO ZA 20 MINUTA Testenina sa tunjevinom i paradajzom, brzo gotova, a savršeno ukusna!

Vesna Vukadinović

18:06

Sezonski recepti 0

Jelo koje možete da napravite uveče za sutradan i da ga ponesete na posao.

testenina
Shutterstock

Sastojci:

300 g testenine po želji

250 ml pasiranog paradajza

1 crni luk

1 čen belog luka

1 konzerva tunjevine

peršun, ruzmarin, bosiljak

1 kašika parmezana

Priprema:

Skuvajte testeninu prema uputstvu s pakovanja. Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno naseckan crni luk, posolite i kada omekša, dodajte isjeckan beli luk. Tunjevinu procedite i dodajte u tiganj pa prelijte pasiranim paradajzom. Začinite po ukusu biljnim začinima po ukusu. Umešajte kuvanu testeninu i poslužite. Odozgo pospite parmezanom.

Komentari (0)

Loading