RUČAK ZA POSAO Testenina s tunjevinom i paradajz sosom, gotova očas posla!
Jelo koje možete da napravite uveče za sutradan, da biste ga poneli na posao.
Sastojci:
300 g testenine po želji
250 ml pasiranog paradajza
1 crni luk
1 čen belog luka
1 konzerva tunjevine u komadima
peršun, ruzmarin, bosiljak
1 kašika parmezana
Priprema:
Skuvajte testeninu prema uputstvu s pakovanja. Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno naseckan crni luk, posolite i kada omekša, dodajte isjeckan beli luk. Tunjevinu procedite i dodajte u tiganj pa prelijte pasiranim paradajzom. Začinite biljnim začinima po ukusu. Umešajte kuvanu testeninu i poslužite. Odozgo pospite parmezan.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
UKUSNA TESTENINA SA BLITVOM Ručak za 20 minuta koji ćete obožavati
Umesto blitve možete staviti spanać.
RUČAJTE KAO ITALIJANI Brzi špageti samo sa paradajz sosom
Jednostavan ručak,a svi ga vole.
JELO ZA 20 MINUTA Testenina sa tunjevinom i paradajzom, brzo gotova, a savršeno ukusna!
Jelo koje možete da napravite uveče za sutradan i da ga ponesete na posao.
POSNA BANOFI PITA Nepečena kremasta poslastica sa bananama idealna za sva veselja
Posna banofi pita osvojiće vas na prvi zalogaj.
FARBANJE JAJA PENOM ZA BRIJANJE Dobićete šare zvezdanog svemira a najmlađi će biti oduševljeni
Verujemo da će ovu neobičnu tehniku najviše voleti oni najmlađi.
POSNI PATLIDŽAN SA SIROM Delikates koji budi sva čula, za sva vremena i prilike
Fenomenalno sočno jelo pravićete i kada nije post.
PRODUŽITE TRAJANJE ZELENOJ SALATI I DO 6 NEDELJA Biće sveža kao da je tek kupljena
Primenite ovaj savet stručnjaka Ejmi Kros, i bićete oduševljeni rezultatom.
JAPANSKI KOLAČI SREĆE Poklonite najmilijima ove jednostavne deserte sa porukom i ulepšajte im dan
Nastali u Japanskoj kulturi, stekli su popularnost širom sveta, pa ih služe u brojnim restoranima. Jednostavni kolačići sadrže poruke u sebi koje mogu biti mudre izreke, motivišuće poruke ili saveti za budućnost. Iako nemaju mogućnost da zaista predvide budućnost često razvesele i zaintrigiraju posetioce restorana, da naruče baš njih.
Komentari (0)