RUČAK ZA POSAO Testenina s tunjevinom i paradajz sosom, gotova očas posla!

Trpeza/ V.V.

19:00

Sezonski recepti 0

Jelo koje možete da napravite uveče za sutradan, da biste ga poneli na posao.

RUČAK ZA POSAO Testenina s tunjevinom i paradajz sosom, gotova očas posla!
Shutterstock

Sastojci:

300 g testenine po želji

250 ml pasiranog paradajza

1 crni luk

1 čen belog luka

1 konzerva tunjevine u komadima

peršun, ruzmarin, bosiljak

1 kašika parmezana

Priprema:

Skuvajte testeninu prema uputstvu s pakovanja. Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno naseckan crni luk, posolite i kada omekša, dodajte isjeckan beli luk. Tunjevinu procedite i dodajte u tiganj pa prelijte pasiranim paradajzom. Začinite biljnim začinima po ukusu. Umešajte kuvanu testeninu i poslužite. Odozgo pospite parmezan.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading