POSNI PODVARAK Probajte kiseli kupus sa jednim neobičnim sastojkom
Uživajte u neobičnom spoju ukusa.
Sastojci:
1 kg ribanca
250 g suvih šljiva bez koštica
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
250 ml belog vina
100 ml ulja
1 kašika mlevene paprike
1 kašičica bibera
2 kašičice soli
Priprema:
Sitno iseckajte crni i beli luk i prodinstajte na zagrejanom ulju. Dodajte kiseli kupus, prodinstajte oko pet minuta pa ubacite suve šljive. Začinite solju, biberom i mlevenom paprikom. Prebacite u tepsiju, prelijte vinom i vodom, da kupus i šljive ogreznu. Peći u rerni na 200 stepeni 40-50 minuta, odnosno dok se ne zapeče.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)