Doručak koji će sigurno da vam podigne raspoloženje HRSKAVI ČAMĆIČI
Savršeno hrskava tekstura, punjenje od sira, paprika i spanać... Gladni smo već pri samom nabrajanju sastojaka.
Zapečeni čamčići
Sastojci:
1 baget
4 velika jaja
1 kašika mleka
1/4 kašičice soli
1/4 kašičice crnog bibera
120 g rendanog kačkavalja
20 g seckanog svežeg spanaća
40 g seckane crvene paprike
40 g seckanog crvenog luka
Priprema:
Rernu zagrejati na 200 stepeni. Stavite pek-papir na lim za pečenje. Baget izdubite nožem, ali pazite da ga ne isečete do kraja. U činiji umutite jaja sa mlekom, solju i biberom. Dodajte sir, spanać, biber i luk. Sve zajedno pomešati. Sipajte smešu u pripremljeni baget. Pecite 12 do 15 minuta, dok se jaja ne skuvaju. Ostavite da se ohladi pet minuta u plehu, a zatim punjeni baget prebacite na dasku za sečenje i sačekajte još nekoliko minuta pre sečenja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
OVO JE NAJZDRAVIJI SIR Ali ako imate ovu bolest nemojte da ga jedete
Svež mladi sir smatra se najzdravijom vrstom sira, po rečima lekara.
LJUTA TURŠIJA OD GROŽĐA Ako volite pikantno i začinjeno, postaće vam omiljena salata
Ljuta turšija raspametiće one izbirljive.
AKO NE MOŽETE DA SPAVATE JEDITE OVO Namirnice koje provereno pomažu kod nesanice
Probajte da na potpuno prirodan način rešite problem nesanice.
SLASNI BUREK SA KROMPIROM Zaboravićete na onaj kupovni, za savršen početak dana
Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
Komentari (0)