Doručak koji će sigurno da vam podigne raspoloženje HRSKAVI ČAMĆIČI
Savršeno hrskava tekstura, punjenje od sira, paprika i spanać... Gladni smo već pri samom nabrajanju sastojaka.
![Doručak koji će sigurno da vam podigne raspoloženje HRSKAVI ČAMĆIČI](/data/images/2023-04-04/50502_shutterstock-1483608521_f.jpg?timestamp=1680559200)
Zapečeni čamčići
Sastojci:
1 baget
4 velika jaja
1 kašika mleka
1/4 kašičice soli
1/4 kašičice crnog bibera
120 g rendanog kačkavalja
20 g seckanog svežeg spanaća
40 g seckane crvene paprike
40 g seckanog crvenog luka
Priprema:
Rernu zagrejati na 200 stepeni. Stavite pek-papir na lim za pečenje. Baget izdubite nožem, ali pazite da ga ne isečete do kraja. U činiji umutite jaja sa mlekom, solju i biberom. Dodajte sir, spanać, biber i luk. Sve zajedno pomešati. Sipajte smešu u pripremljeni baget. Pecite 12 do 15 minuta, dok se jaja ne skuvaju. Ostavite da se ohladi pet minuta u plehu, a zatim punjeni baget prebacite na dasku za sečenje i sačekajte još nekoliko minuta pre sečenja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)