Doručak koji će sigurno da vam podigne raspoloženje HRSKAVI ČAMĆIČI
Savršeno hrskava tekstura, punjenje od sira, paprika i spanać... Gladni smo već pri samom nabrajanju sastojaka.
Zapečeni čamčići
Sastojci:
1 baget
4 velika jaja
1 kašika mleka
1/4 kašičice soli
1/4 kašičice crnog bibera
120 g rendanog kačkavalja
20 g seckanog svežeg spanaća
40 g seckane crvene paprike
40 g seckanog crvenog luka
Priprema:
Rernu zagrejati na 200 stepeni. Stavite pek-papir na lim za pečenje. Baget izdubite nožem, ali pazite da ga ne isečete do kraja. U činiji umutite jaja sa mlekom, solju i biberom. Dodajte sir, spanać, biber i luk. Sve zajedno pomešati. Sipajte smešu u pripremljeni baget. Pecite 12 do 15 minuta, dok se jaja ne skuvaju. Ostavite da se ohladi pet minuta u plehu, a zatim punjeni baget prebacite na dasku za sečenje i sačekajte još nekoliko minuta pre sečenja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)