UKUSNA I ZDRAVA Posna čorba od sočiva začinjena nanom će vas lepo zasititi
Za bržu pripremu možete da kupite sočivo u konzervi koje je skuvano.
Sastojci:
250 g sočiva
1 crni luk
1 šargarepa
1 kašika suve nane
1/2 limuna
so, biber
Priprema:
Perite sočivo dok voda ne bude providna. Izrendajte šargarepu, luk iseckajte. Staviti sočivo u šerpu sa litar vode i kada provri procedite i sipajte litar vruće vode. Kuvajte pola sata. U tiganju prdinstajte luk na malo ulja i dodajte šargarepu. Prodinstajte pa ubacite u skuvano sočivo. Promešajte, dodajte začine i nanu, sklonite sa šporeta i izmešajte štapnim mikserom. Na kraju dodajte sok od limuna.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)