NJAM, NJAM! Pohovana krckava piletina iz rerne sa sočnim krompirom
U ovom ručku će uživati cela porodica.
Sastojci:
500 g pilećeg belog mesa
300 g krompira
100 g prezli
200 g kačkavalja
250 g margarina
1 kašika mešavine suvog biljnog začina
Priprema:
Krompir oljuštiti, oprati i iseckati. Posebno pomešati prezle i rendani kačkavalj, a margarin istopiti. Meso iseći na manje komade i svaki umočiti u margarin, a potom uvaljati u smesu sa prezlama. Ređati po sredini podmazanog pleha. Sa strane staviti krompir, posoliti po ukusu, preliti preostalim margarinom i peći na 180 stepeni oko 40 minuta.
JOGURT POGAČICE SE TOPE U USTIMA Zbog mirisa i komšije dolaze nepozvane
Mekane kao duša i sočne, smažu se očas posla.
MUSAKA SA JABUKAMA I KROMPIROM ZA PRAVE GURMANE Klasik na moderan način
Sočna i preukusna, ukućani će stajati u redu za još.
BEŠAMEL SOS SA PEČURKAMA SUPER IDE UZ LAZANJE Baš ovako ga prave u Francuskoj
Dodaje šmek svakom jelu.
GIRICE IZ RERNE SUPER IDU UZ PIVO Polizaćete i tanjir koliko su slasne
Samo dodajte prilog po želji.
BELA PITA SVAKIM ZALOGAJEM ZAUSTAVLJA DAH Bogata, kremasta tekstura i nežna aroma limuna
Savršeni za slavu ili doček Nove godine.
Komentari (0)