MUSAKA SA JABUKAMA I KROMPIROM ZA PRAVE GURMANE Klasik na moderan način
Sočna i preukusna, ukućani će stajati u redu za još.
Potrebno je:
- 2 veće glavice crnog luka
- 700 g krompira
- 1 kašičica bosiljka
- 6 kašika ulja
- 200 g paradajza
- 3 kisele jabuke
- so po ukusu
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Isecite na kolutove krompir, jabuke i luk sečen na kolutove. Onda začinite i ređajte naizmenično u pleh obložen pek papirom. Potom prelijte paradajzom musaku. Pecite musaku oko sat vremena u rerni zagrejanoj na 170 stepeni. Zatim pojačajte na 220 stepeni i dopecite još 10 ak minuta.
Možda vas zanima:
MUSAKA SA PŠENICOM I SUVIM ŠLJIVAMA Polovina nestane dok je još u plehu
Kremasta, zasitna i slasna, a posna.
MUSAKA OD PAPRIKA RAJ ZA NEPCA Polovina pleha nestane čim se postavi
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
MUSAKA OD PAPRIKA SOČNIJA OD KLASIČNE Pola pleha nestane dok trepnete
Zasitna i preukusna, po ukusu joj nema ravne.
MUSAKA SA ŠAMPINJONIMA MILUJE NEPCA Posna i zasitna, nećete da primetite da nedostaje meso
Sočna i slasna, za ručak koji se pamti.
JOGURT POGAČICE SE TOPE U USTIMA Zbog mirisa i komšije dolaze nepozvane
Mekane kao duša i sočne, smažu se očas posla.
MUSAKA SA JABUKAMA I KROMPIROM ZA PRAVE GURMANE Klasik na moderan način
Sočna i preukusna, ukućani će stajati u redu za još.
BEŠAMEL SOS SA PEČURKAMA SUPER IDE UZ LAZANJE Baš ovako ga prave u Francuskoj
Dodaje šmek svakom jelu.
GIRICE IZ RERNE SUPER IDU UZ PIVO Polizaćete i tanjir koliko su slasne
Samo dodajte prilog po želji.
BELA PITA SVAKIM ZALOGAJEM ZAUSTAVLJA DAH Bogata, kremasta tekstura i nežna aroma limuna
Savršeni za slavu ili doček Nove godine.
Komentari (0)