POSNO JELO Ukusne ćufte od krompira i pasulja u sosu
Možete da ih jedete kao obrok ili poslužite uz ribu.

Sastojci:
1 šolja (od 200 ml) pasulja
2 krompira
1 čen belog luka
Za preliv:
1 kašika ulja
1 kašika brašna
1 kašičica mlevene paprike
500 ml vode
Priprema:
Skuvati pasulj i krompir posebno. U dublju posudu staviti skuvan pasulj i izgnječiti, dodati izgnječen krompir, sitno iseckani beli luk i soli po ukusu. Sve sastojke dobro izmešati i praviti manje ćufte. Kuvati ih u proključaloj i posoljenoj vodi. Kada isplivaju na površinu, vaditi ih rešetkastom kašikom i stavljati u dublju činiju. Za preliv, na ulju propržiti brašno, dodati mlevenu papriku, naliti vodom, posoliti i prokuvati neprestano mešajući da se ne stvore grudvice. Gotov sos preliti preko ćufti.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KAKO RAZLIKOVATI ALERGIJU OD PREHLADE Doktori kažu da su ovo glavne razlike u simptomima

NIKOLINA KOVAČ SE U TRUDNOĆI CELE NOĆI GUŠILA U SUZAMA Otkrila detalje braka sa Sašom Kaporom!

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

Makron potvrdio učešće Francuske na EXPO 2027 U Beogradu

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

RADNI VEK U EVROPSKOJ UNIJI SVE DUŽI U komšiluku rade najkraće, za sada

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)