PRSTE DA POLIŽEŠ Karamelizovana svinjska rebarca sa roštilja, specijalitet kome niko ne može da odoli

Trpeza/ V.V.

17:00

Sezonski recepti 0

Rebarca pripremljena na ovaj način će oduševiti sve vaše goste.

PRSTE DA POLIŽEŠ Karamelizovana svinjska rebarca sa roštilja, specijalitet kome niko ne može da odoli
Shutterstock

Sastojci:

500 g svinjskih rebara

1 kašika putera

1 kašika začina za roštilj

1 kašika meda

1 kašičica senfa

Priprema:

Svinjska rebra isecite na komade. Namažite ih puterom. Pomešajte so, začin, biber, senf, med, stavite meso u tu marinadu i ostavite 2 sata da odstoji. Pecite na roštilju. Pre nego što skinete sa roštilja namažite s malo meda i pecite dok ne dobiju karamel boju.

 

 

Komentari (0)

Loading