PRSTE DA POLIŽEŠ Karamelizovana svinjska rebarca sa roštilja, specijalitet kome niko ne može da odoli
Rebarca pripremljena na ovaj način će oduševiti sve vaše goste.
Sastojci:
500 g svinjskih rebara
1 kašika putera
1 kašika začina za roštilj
1 kašika meda
1 kašičica senfa
Priprema:
Svinjska rebra isecite na komade. Namažite ih puterom. Pomešajte so, začin, biber, senf, med, stavite meso u tu marinadu i ostavite 2 sata da odstoji. Pecite na roštilju. Pre nego što skinete sa roštilja namažite s malo meda i pecite dok ne dobiju karamel boju.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)