PRSTE DA POLIŽEŠ Karamelizovana svinjska rebarca sa roštilja, specijalitet kome niko ne može da odoli
Rebarca pripremljena na ovaj način će oduševiti sve vaše goste.
Sastojci:
500 g svinjskih rebara
1 kašika putera
1 kašika začina za roštilj
1 kašika meda
1 kašičica senfa
Priprema:
Svinjska rebra isecite na komade. Namažite ih puterom. Pomešajte so, začin, biber, senf, med, stavite meso u tu marinadu i ostavite 2 sata da odstoji. Pecite na roštilju. Pre nego što skinete sa roštilja namažite s malo meda i pecite dok ne dobiju karamel boju.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U TESTO NARAŠĆE KAO LUDO Korisni trikovi za najbolje pecivo
Jednostavni, a korisni trikovi.
Komentari (0)