PRSTE DA POLIŽEŠ Karamelizovana svinjska rebarca sa roštilja, specijalitet kome niko ne može da odoli
Rebarca pripremljena na ovaj način će oduševiti sve vaše goste.
Petak, 22. nov 2024.
Rebarca pripremljena na ovaj način će oduševiti sve vaše goste.
Za ukus mesa bitni su začini, a pored soli i bibera, ne morate ih dodavati previše, odnosno količinu začina odredite prema svom ukusu. Pred vama je interesantna kombinacija začina koji će obogatiti vaše jelo ljutim, slatkim i slanim ukusom
Za mnoge su upravo rebrica jedan od omiljenih dijelova svinjetine, pogotovo kada dolaze s grila. Ovaj recept, osim na roštilju, možete pripremiti i u rerni a rezultat će bit jednako sočan i sladak!
Za mnoge su upravo rebrica jedan od omiljenih dijelova svinjetine, pogotovo kada dolaze s grila. Ovaj recept, osim na roštilju, možete pripremiti i u rerni a rezultat će bit jednako sočan i sladak!