Krem-supa od mladog graška ima fantastičan prolećni ukus zahvaljujući jednom sastojku
Tanjir ukusne supe poslužite s tostiranim hlebom ili kockicama preprećenpg hleba.
Krem-čorba od mladog graška
Sastojci:
1 mali crni luk
1 čen belog luka
1 kašika putera
1 kg mladog graška
1 kašičica sitno rendanog đumbira
600 ml povrćne supe
120 ml milerama
listovi sveže nane
so biber
Priprema:
Crni luk i beli luk oljuštite, sitno iseckajte i prodinstajte na puteru. Očistite grašak i dodajte ga u luk zajedno sa đumbirom. Sipajte povrćnu supui kuvajte na srednjoj vatri 15 minuta. Dodati mileram i sve zajedno samelkite štapnim mikserom. Čorbu posolite i pobiberite i po želji ukrasite mileramom i listićima nane.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
PROLEĆNA KAPAMA Sočni delikates bogatog ukusa koji će oduševiti i one izbirljive
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
ČUVAJTE BRAŠNO NA OVAJ NAČIN Biće sveže mesecima i štetočine će bežati od njega!
Koristan i primenljiv savet za sve domaćice.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
Komentari (0)