Krem-supa od mladog graška ima fantastičan prolećni ukus zahvaljujući jednom sastojku
Tanjir ukusne supe poslužite s tostiranim hlebom ili kockicama preprećenpg hleba.
Krem-čorba od mladog graška
Sastojci:
1 mali crni luk
1 čen belog luka
1 kašika putera
1 kg mladog graška
1 kašičica sitno rendanog đumbira
600 ml povrćne supe
120 ml milerama
listovi sveže nane
so biber
Priprema:
Crni luk i beli luk oljuštite, sitno iseckajte i prodinstajte na puteru. Očistite grašak i dodajte ga u luk zajedno sa đumbirom. Sipajte povrćnu supui kuvajte na srednjoj vatri 15 minuta. Dodati mileram i sve zajedno samelkite štapnim mikserom. Čorbu posolite i pobiberite i po želji ukrasite mileramom i listićima nane.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)