Pokažite svu svoju kreativnost uz ovaj dekorativni CVETIĆ OD PAPRIKE I JAJETA NA OKO
Uz ovo jelo poslužite tostirani hleb, malo zapečene slanine i sok od pomorandže.
Jaje na oko u paprici
Sastojci:
1 kašika putera
1 veća paprika
3 jaja
1/4 kašičice soli
1/4 kašičice bibera
1 prstohvat čilija
Priprema:
Papriku dobro operite, uklonite semenke i isecite je na kolutove debljine centimetar. Za pripremu doručka trebaće vam tri rolne. Zagrejte puter u tiganju i poređajte kolutiće bibera. Pecite ih oko dva minuta sa svake strane. U svaku papriku razbijte po jedno jaje, malo smanjite vatru i kuvajte nekoliko minuta, u zavisnosti od toga da li želite da žumance ostane tekuće. Posolite, pobiberite, pospite čili prahom - i poslužite!
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)