Duo iz snova PICA I PITA Dobitna kombinacija za sve uzraste

Ivana Vujnović

21:00

Sezonski recepti 0

Svega nekoliko sastojaka i malo dobre volje dovoljni su za pripremu brzog i ukusnog ručka koji možete jesti dok je još vruć i sir se razvlači, ali i kad se ohladi.

Duo iz snova PICA I PITA Dobitna kombinacija za sve uzraste
Shutterstock

 

Pica pita

Sastojci:

1 pakovanje kora za pitu i kora za pitu

3 jaja

1 čaša jogurta (2 dcl)

1/2 čaše (od jogurta) ulja

1 šolja brašna

1 prašak za pecivo

220 g šunke

220 g sira

150 g kečapa

1 kašičica soli

susam

Priprema:

Spremite fil tako što ćete umutiti jaja, jogurt, ulje, brašno, prašak za pecivo i so. Narendajte šunku i sir i ostavite sa strane. Pripremite rolnice. Za jedan rolat potrebno je pet kora. Ređati po sledećem redosledu: kora - fil (tri kašike) - kora - fil - kora - kečap - kora - šunka - kora - sir. Zarolajte i stavite na pleh obložen papirom za pečenje. Rolnice premazati ostatkom fila i posuti susamom. Peći na 200 stepeni oko 35 minuta. Kada je pita za picu pečena, prekrijte je krpom i ostavite da se ohladi.

 

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading