DOMAĆI KREM SIR Napravite namaz od sira i dva začina koji će mu dati pikantan ukus
Uvek ćete imati pri ruci brzi doručak, večeru ili užinu.
Sastojci:
300 g sira
50 ml maslinovog ulja
1 kašičica mlevene paprike
½ veze peršuna
4 čena belog luka
Priprema:
Beli luk i peršun sitno iseckajte. Pomešajte sa izmrvljenim sirom, uljem, mlevenom paprikom. Dobro izmešajte, možete i mikserom najmanjom brzinom da bi se sve lepo sjedinilo. Dobijeni namaz mažite na svež ili tost hleb.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
LAKO ZA PRIPREMU Osvežavajući namaz za hleb, a možete ga jesti i kao salatu
Jednostavno se pravi, veoma brzo, a ukus je fantastičan.
UKUSNO I ZDRAVO Domaći namaz od jaja i sremuša je odličan doručak ili večera
Napravite ovaj namaz i imaćete spreman obrok kada nemate vremena za pripremu jela.
GOTOV ZA 10 MINUTA Namaz od sira i 2 super začina, odličan za doručak ili večeru
Držite ga u frižideru, u zatvorenoj tegli.
ZELENO, VOLIM TE, ZELENO! Aromatičan i zdrav namaz, idealan za doručak ili užinu
Za 10 minuta napravite namaz koji će vam dobro doći kad god ogladnite.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)