BRZ I JEDNOSTAVAN RUČAK Šnicle iz rerne, mekane, preukusne, a gratis dobijete fini saft
Ako imate već isečene tanke šnicle i ne znate šta ćete sa njima, pa lako je, stavite ih u rernu i za sat vremena su gotove

Sastojci:
6 šnicli2 kašike brašna
1 kašika suvog začina
1 kašika mlevene, crvene paprike
1 kašičica peršunovog lista
malo bosiljka i ruzmarina, malo bibera
200 ml mleka
300 ml vode
Priprema:
Svaku šniclu izlupati.
Uvaljati šnicle u brašno pa ih poslagati u vatrostalnu tepsiju.
Pomešati vodu, mleko i začine pa preliti preko šnicli.
Staviti u rernu koju smo zagrejali na 200 stepeni i peći sat vremena.
AKo vam se učini da nisu pečene ostavite još malo u rerni za svaki slučaj.
Isto tako ako vidite da vam je skoro sva tečnost isparila dolijte još malo vode.
Poslužite tople uz pire ili rižu, prelivajući ih saftom koji je nastao prilikom pečenja uz njih.
Prijatno.

PAŠTETA SA TUNJEVINOM Posna i slasna, a zdrava, za savršen početak dana
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

ORAH KOLAČ SAVRŠEN ZA USKRS Nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Kremast i sočan, nestaće sa stola čim se postavi.

KREMASTA FUNGI PASTA Posno jelo iz italijanske kuhinje koje greje dušu i telo
Služite uz sos po želji.

JAPANSKA SUPA RAMEN Drugačiji specijalitet koji krepi organizam u trenu
Bićete oduševljeni ukusom.

NAĆOSI NA DOMAĆI NAČIN Recept koji morate da znate, biće slasni kao oni iz bioskopa
Samo dodajte umak po želji.
Komentari (0)