GURMANLUCI OD KROMPIRA Slasna jela koja će dugo držati sitim, a osvajaju na prvi zalogaj
Punjeni krompir, njoke sa slaninom, pica ili sočni hleb, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
Sreda, 24. apr 2024.
Punjeni krompir, njoke sa slaninom, pica ili sočni hleb, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
Žuti brauni, tart sa limunom, čizkejk ili kuglof, osvojiće i one koji ne vole slatko.
Originalni vojnički, posni sa nanom, makedonsko tavče, prebranac, papula ili srpsko varivo, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
Originalni vojnički, posni sa nanom, makedonsko tavče, prebranac, papula ili srpsko varivo, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
Koju god da odaberete nećete da pogrešite.
Neodoljivi deserti tope se u ustima, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Bilo koje da odaberete nećete da pogrešite. Gotove su za čas, a nestaće sa stola odmah.
Slasna i sočna jela držaće vas dugo sitim.
Ako volite mak, ove kolače ćete da obožavate. Najbolje stavite odmah duplu meru.
Bela riblja čorba, drugačiji paprikaš, posne pihtije ili pastrmka sa šampinjonima, nećete pogrešiti šta god da odaberete.
Bilo koji kolač da izaberete nećete da pogrešite.
Najlepša jela od ribe idealna za posnu svečanu i slavsku trpezu.
Neodoljivi spoj jogurta sa raznim sastojcima raspametiće i one koji ne vole slatko.
Od rolata, kiflica, pa do omleta i musake, spanać je namirnica koja daje ukus brojnim jelima.
Nestaće sa stola čim ih postavite.
Kolači, štrudla. čizkejk, pita, sve se slaže sa jabukom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Starinski kolač sa orasima, čoko kocke, egipatski kolač, medenjaci ili makovnjača, šta god da izaberete nećete da pogrešite.
Preukusna jela osvajaju na prvi zalogaj, a uspeće i početnicima.