NAJUKUSNIJA SRPSKA VEČERA Zapečeni krompir sa jajima i sirom, spreman za 15 minuta
Poslužite kao prilog ili kao obrok, zapečeni krompir sa jajima i sirom će vas svakako oduševiti
Sastojci:
800 g krompira 3 jajeta
150 ml mleka
150 g tvrdog sira
30 g maslaca
Priprema:
Skuvajte krompir u ljusci, pa očistite i isecite na kolutove. Poređajte u tepsiju koju ste premazali sa puterom. Preko krompira stavite komade putera, a jaja umutite sa mlekom i začinima po želji, pa prelijte preko krompira. Posite rendanim sirom i pecite u zagrejanoj rerni na 190°C oko 25 minuta.
POSNA PITA SA LUKOM I PEČURKAMA Gotova za 10 minuta, a pojede se dok je u plehu
Savršena za doručak ili večeru, uz ajvar ili prilog po žeji.
PUNJENA JAJA SAVRŠENO SLAVSKO PREDJELO Prave se maltene sama, a svi gosti ih vole
Predjelo koje može i dete da napravi, a fantastičnog ukusa.
DOMAĆE KIFLICE SA ČVARCIMA MEKANE KAO DUŠA A biće sveže i prekosutra
Mirisne i slasne, zaboravićete na pekaru.
POSNA PAVLAKA SAVRŠENO ZAMENJUJE MLEČNU Lagana i glatka, sa njom sve uspeva
Kremasta i ukusna, bićete oduševljeni.
PAŠTETA OD KIKIRIKIJA ZA POST NA VODI Energetska bomba od koje ćete biti siti satima
Savršena za samostalno mazanje na hleb, ali i sočne posne sendviče.
Komentari (0)