NAJUKUSNIJA SRPSKA VEČERA Zapečeni krompir sa jajima i sirom, spreman za 15 minuta
Poslužite kao prilog ili kao obrok, zapečeni krompir sa jajima i sirom će vas svakako oduševiti
Sastojci:
800 g krompira 3 jajeta
150 ml mleka
150 g tvrdog sira
30 g maslaca
Priprema:
Skuvajte krompir u ljusci, pa očistite i isecite na kolutove. Poređajte u tepsiju koju ste premazali sa puterom. Preko krompira stavite komade putera, a jaja umutite sa mlekom i začinima po želji, pa prelijte preko krompira. Posite rendanim sirom i pecite u zagrejanoj rerni na 190°C oko 25 minuta.
KNEDLE SA ŠLJIVAMA Starinski slatkiš iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju na prošla vremena
Fenomenalan desert uspeće i početnicima u kuhinji.
SAVRŠEN DODATAK ZA TESTO Biće mekano, ukusno i imaće savršenu teksturu
Dodajte ovu namirnicu u testo i videćete razliku u ukusu.
PAŠTICADA PONOS DALMACIJE Sočna rapsodija od mesa koja budi sva čula
Specijalitet savršen za svečane prilike i slavsku trpezu.
UMESITE DOMAĆI HLEB Savršen za doručak, a biće ukusan i za večeru
Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah.
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
Komentari (0)