OMILJENO SRPSKO JELO Šareni sataraš sa pirinčem, zasitiće vas i očarati bogatim ukusom
Lagano, ukusno i zdravo
Sastojci:
- 2 glavice crnog luka
- 6 paprika
- 2 paradajza
- 50 g pirinča
- ulje
- biber
- so
- peršunov list
- lovorov list
Priprema
Na ulju propržiti krupnije seckan luk, pa dodati sečenu papriku i nju izdinstati. Dodati oljušten paradajz na kocke.
Posoliti, pobiberiti i dodati lovorov list. U manjoj posudi skuvati pirinač, ocediti i dodati satarašu i sve lagano izmešiti.
Na kraju dodati seckan peršunov list.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)