LAGANI LETNJI RUČAK Pečene paprike punjene feta sirom su prava eksplozija ukusa
Da ne biste gubili vreme u kuhinji, napravite očas posla ovaj ručak i provedite više vremena s porodicom.
Pečene paprike punjene feta sirom
Sastojci:
6 svežih paprika
500 g feta sira
3-4 kašike pavlake
maslinke
suvi biljni začin
peršun
origano
so, biber
Priprema:
U činiji sjedinite feta sir i pavlaku, dodajte začine, seckane maslinke i dobro promešajte. Ovom smesom napunite paprike i poređajte ih u pleh, pa ih poprskajte sa malo ulja. Pecite na 250 stepeni oko 20 minuta ili dok ne vidite da su gotove. Možete dodati začine po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)