KNEDLE OD GRIZA SA DŽEMOM Mnogo brže se prave nego one od krompira, a neverovatno su mekane i ukusne!
Sigurno će vam se dopasti.

Sastojci:
Možda vas zanima:

KNEDLE SA DŽEMOM Dok nema šljiva, probajte ovaj recept - brže se prave, mekane su i preukusne
Slatki zalogaji koje ćete obožavati.

KNEDLE OD GRIZA SA DŽEMOM Mnogo brže se prave nego one od krompira, a savršeno su mekane i ukusne!
Obavezno probajte ove knedle, sigurno će vam se dopasti.
500 ml mleka
250 g brašna
250 g griza
150 g prezli
1 jaje
5 kašika rendane čokolade
1 prašak za pecivo
Džem po izboru
Priprema:
Skuvajte mleko sa grizom i ohladite. Na malo ulja propržite prezle i ostavite da se ohlade. Kad se griz ohladi dodati jaje, prašak za pecivo, brašno i rendanu čokoladu. Umesite glatko testo i napravite valjak. Isecite ga na jednake komade i svaki rastanjite oklagijom. Stavite po kašičicu džema i napraviti knedlu. U zavisnosti od veličine, dobićete oko 20 komada. Kuvajte ih u blago posoljenoj, provreloj vodi. Kad isplivaju na površinu kuvajte ih još 3-4 minuta. Vadite rešetkastom kašikom i uvaljajte u prezle.

SOJA BURGER PO RECEPTU ZA ČISTU DESETKU Zaboravićete da nedostaje meso
Sočan i slasan, samo dodajte prilog po želji.

POSNA KINOA SA SPANAĆEM Glavno jelo ili prilog, na vama je da izaberete
Ukusna i zdrava, pravićete stalno.

LAŽNA MIMOZA SALATA Kada probate ovaj recept zaboravićete na original, polovina nestane dok trepnete
Sočna i slasna, ukusa koji se ne zaboravlja.

LEDENE KOCKE Osvežavajući kolač koji u isto vreme i ledi i sladi, po receptu bez mane
Kremast i čokoladan, nećete moći da prestanete da ga jedete.

KREMASTI PIRE OD KARFIOLA SAVRŠEN PRILOG Dodajte meso i uživajte u slasnom obroku
Kremast i lagan, bićete oduševljeni.
Komentari (0)