BRZO I JEFTINO JELO Zapečena testenina sa parizerom, za malo para ješće cela porodica!
Praktično jelo koje možete napraviti za bilo koji obrok.
Sastojci:
1 pakovanje testenine (400 g)
300 ml mleka
150 g feta sira
200 g pilećeg parizera
3 jajeta
1 kašika mešavine biljnih začina
3 kašike ulja
Priprema:
Testeninu skuvajte prema uputstvu sa pakovanja. Procedite, dodajte umućena jaja, izgnječen sir, mleko i iseckan parizer, začine. Izmešajte i sipajte u podmazanu tepsiju ili vatrostalnu činiju. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta.
Možda vas zanima:
BRZA VEČERA Testenina sa parizerom iz rerne je jeftino jelo, a nema ko ga ne voli!
Odličan je i sutradan, pa je možete jesti za doručak.
SLASNE MAKARONE SA TUNJEVINOM Aromatično jelo koje se brzo i lako pravi, ukusa koji se pamti
Fenomenalne i ukusne, najbolje stavite odmah duplu meru.
JEFTINA VEČERA Zapečena testenina s jogurtom, ukusno jelo od sastojaka iz frižidera
Možete je jesti i sutradan za doručak.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)