BRZO I JEFTINO JELO Zapečena testenina sa parizerom, za malo para ješće cela porodica!
Praktično jelo koje možete napraviti za bilo koji obrok.
Sastojci:
1 pakovanje testenine (400 g)
300 ml mleka
150 g feta sira
200 g pilećeg parizera
3 jajeta
1 kašika mešavine biljnih začina
3 kašike ulja
Priprema:
Testeninu skuvajte prema uputstvu sa pakovanja. Procedite, dodajte umućena jaja, izgnječen sir, mleko i iseckan parizer, začine. Izmešajte i sipajte u podmazanu tepsiju ili vatrostalnu činiju. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta.
Možda vas zanima:
BRZA VEČERA Testenina sa parizerom iz rerne je jeftino jelo, a nema ko ga ne voli!
Odličan je i sutradan, pa je možete jesti za doručak.
JEFTINA VEČERA Zapečena testenina s jogurtom, ukusno jelo od sastojaka iz frižidera
Možete je jesti i sutradan za doručak.
OBROK ZA POŽELETI Testenina sa kačkavaljem i povrćem zapečena u rerni
Zdravo i ukusno jelo.
JEFTIN DORUČAK Zapečena testenina sa sirom i parizerom je savršeno jelo, svi ga vole!
Testeninu na ovaj načini možete napraviti za doručak ili večeru, deca će je sigurno obožavati.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)