VRHUNSKI RUČAK ZA POLA SATA Zapečene njoke sa mocarelom i spanaćem, fantastični ukus i aroma
Za dodatni ukus koristite paradajz sa začinskim biljem
Za manje od pola sata napravite ukusan ručak za celu porodicu. Za dodatni ukus koristite paradajz sa začinskim biljem. Za pripremu i pečenje ćete morati da odvojite 30 minuta, a količina je dovoljna za 4 porcije.
Potrebno je:
Po želji:
- 25 g svežeg bosiljka sveže nariban parmezan za posluživanje
Priprema: Zagrejte rernu na 200 C. U velikoj šerpi zagrejte maslinovo ulje. Dodajte beli luk i luk, dinstajte 5 minuta dok ne omekšaju. Dodajte paradajz, med, spanać, so i biber i njoke.
Takođe, ako koristite, dodajte sveži bosiljak. Pirjajte oko 5 minuta dok se sastojci ne sjedine i spanać počne da vene. Zatim dodajte mocarelu isečenu na komade. Pripremljeno jelo stavite u rernu na 15 -ak minuta, dok mocarela ne poprimi zlatno braon boju.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)