BRZO JELO IZ RERNE Piletina sa pavlakom za kuvanje, sočno meso u kremastom sosu
Piletina sa pavlakom je ukusno jelo, a priprema ne zahteva mnogo vremena.
Sastojci:
500 g pilećeg belog mesa
300 ml pavlake za kuvanje
so, biber, suvi biljni začin
50 g rendanog parmezana
Priprema:
Belo pileće meso rastanjiti čekićem za meso, posuti začinima, malo nauljiti i ostaviti nekoliko minuta da odstoji. Pomešati pavlaku sa parmezanom, još malo začiniti. Složiti meso u vatrostalnu posudu, pa preliti pavlakom. Peći u zagrejanoj rreni na 200 stepeni dok se ne uhvati korica odozgo.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)