PILEĆI ŠIŠ KEBAB Pomera granice dobrog ukusa, za prave gurmane i one izbirljive
Dodajte prilog po izboru i uživajte.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Dodajte prilog po izboru i uživajte.
Ako volite haselbak krompir, ovu verziju sa piletinom ćete obožavati.
Kada praznična euforija zavlada, a trpeza se sprema za goste, jednostavni i ukusni recepti dolaze kao spas. Kikiriki salata, uz piletinu i susam, postala je pravi hit poslednjih godina na slavama i prazničnim okupljanjima.
Kada praznična euforija zavlada, a trpeza se sprema za goste, jednostavni i ukusni recepti dolaze kao spas. Kikiriki salata, uz piletinu i susam, postala je pravi hit poslednjih godina na slavama i prazničnim okupljanjima.
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a držaće vas sitim satima.
Kari, kurkuma i đumbir u kombinaciji sa neodoljivom piletinom osvojiće i one izbirljive.
Ako piletina promeni boju ili pokaže neke od sledećih promena, znači da se pokvarila i da je najbolje da je izvadite iz frižidera i bacite.
Ako volite klasična krilca, ova sa medom ćete obožavati.
Video korisnice Tik toka brzo je postao viralan, a kažu da je svaki zalogaj gurmanski raj.
Sočni ručak sa mesom i sirom obožavaće cela porodica, a priprema je veoma jednostavna.
Sočno jelo raspametiće sve koji ga budu probali.
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
Pileća salata sa kikirikijem je nepogrešiv izbor ukoliko želite da spojite zdravo i ukusno.
Sočno i slasno jelo držaće vas dugo sitim, a limun mu daje poseban šmek.
Imaćete osećaj kao da ste u Kolumbiji, a smazaćete za tren oka.
Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznata po nadimku Breskvica, takmičila se nedavno na izboru za pesmu koja će ići na Evroviziju, i tom prilikom osvojila visoko drugo mesto. Svojim kvalitetnim pesmama i dobrim vokalom odmah je osvojila srca publike, koja sa njom uglas peva najveće hitove. Da nije talentovana samo za pevanje, dokazuje i ovo sočno letnje jelo. Piletina sa breskvama osvojiće i one izbirljive, a ukus se ne zaboravlja.
Aromatično jelo za one koji vole začinjeno i prave gurmane.