POPULARNA KENTAKI PILETINA Hrskava i predobra, otkrijte zašto je toliko svi vole
Napravite sočnu i slasnu piletinu na ovaj način. Nećete se pokajati, zato odmah stavite duplu meru.
Potrebno je
- 1 kg krilaca
- 250 g margarina
- 150 g prezli
- 100 g kornfleksa
- 300 g kačkavalja
- biber
- pola kašičice soli
- 1 kašika mešavine začina za piletinu
- 3 dl ulja
Priprema
Pomešajte prezle, rendani kačkavalj, kornfleks, so, biber i mešavinu začina za piletinu. Margarin otopite. Krilca prokuvajte, ocedite i dobro obrišite ubrusom, umočite u rastopljeni margarin, a zatim ih uvaljajte u smesu s prezlama, kornfleksom i kačkavaljem. U dubljoj posudi zagrejte ulje, pa pecite meso dok lepo ne porumeni.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)