KRILCA U PIVU Aromatična, slasna, a ovaj začin daje čar, meso se lepi za prste
Napravite krilca na drugačiji način. Dodajte im pivo, začinite kurkumom i uživajte u ovoj rapsodiji ukusa i mirisa.
Potrebno je
- 1 kg krilaca
ZA MARINADU
- 350 ml piva
- kašika senfa
- 1/2 kašičice bibera
- kašičica belog luka u prahu
- 2 kašike šećera
- kašičica soli
ZA SOS
- 2 dl jogurta
- 1/2 kašičice kurkume, malo soli
Priprema
Pomešajte sve sastojke za marinadu i njome prelijte krilca, pa ih ostavite u frižideru sat vremena. U tiganj sipajte malo ulja, pa prelijte krilca s obe strane dok ne dobiju lepu boju. Poslužite uz sos od jogurta i kurkume.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)