KRILCA U PIVU Aromatična, slasna, a ovaj začin daje čar, meso se lepi za prste
Napravite krilca na drugačiji način. Dodajte im pivo, začinite kurkumom i uživajte u ovoj rapsodiji ukusa i mirisa.
Potrebno je
- 1 kg krilaca
ZA MARINADU
- 350 ml piva
- kašika senfa
- 1/2 kašičice bibera
- kašičica belog luka u prahu
- 2 kašike šećera
- kašičica soli
ZA SOS
- 2 dl jogurta
- 1/2 kašičice kurkume, malo soli
Priprema
Pomešajte sve sastojke za marinadu i njome prelijte krilca, pa ih ostavite u frižideru sat vremena. U tiganj sipajte malo ulja, pa prelijte krilca s obe strane dok ne dobiju lepu boju. Poslužite uz sos od jogurta i kurkume.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)