PEČENE TIKVICE POSNE NA VODI Gotove su za čas a predobre
Ako postite na vodi napravite ovaj delikates od tikvica. Aromatične su i preukusne.
Potrebno je
- 900 g tikvica
- 4 čena belog luka
- 1 kašičica slatke paprike paprike
- 1 kašika soka od limuna
- peršun
Priprema
Tikvice isecite na kolutove, pa posolite i naka odstoje 15 minuta.Tikvice procedite pa obrišite ubrusom, pa začinite seckanim belim lukom i slatkom paprikom, pa prelijte sokom od limuna. Sve dobro promešajte. Na pleh obložen pek papirom poređajte i pecite oko 20 minuta u zagrejanoj rerni na 180 stepeni. Pospite tikvice seckanim peršunom.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)