NJOKE SA SPANAĆEM Gotove su za čas, a saftaste i mekane
Veliki je izazov napraviti ručak koji ne oduzima vreme a odličnog je ukusa. Zaposlene žene to vrlo dobro znaju. Evo i rešenja. Napravite njoke sa spanaćem koje su mekane i držaće vas sitim.
Potrebno je
- 500 g njoka
- 300 g spanaća
- 3 čena belog luka
- 3 dl mleka
- 40 g gustina
- 2 kašike ulja
- bosiljak, so, biber
Priprema
U vreloj, slanoj vodi skuvajte njoke. Zatim ih ocedite i i držite na toplom mestu do posluživanja. Operite spanać pa ga isecitei na rezance, posolite i ostavite da odstoji 10 minuta. Spanać propržite na zagrejanom ulju. Dodajte mu iseckani beli luk, začine, mleko i ostavite da se kuva još pet minuta. Gustin razmutite u malo vode, pa dodajte u spanać i stavite da se kuva tri minuta. Stavite u sos gotove njoke, promešajte i poslužite.
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA JNA Kuvar pokazao dugo čuvani recept za pravi vojnički pasulj
Važno je znati da se pasulj ne meša do zaprške kako bi zrno ostalo celo i kako ne bi zagorevao
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci je savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
ORIGINALAN RECEPT SA SVETE GORE Brza posna čorba, skida umor i popravlja raspoloženje u trenutku
Brza priprema i jeftini sastojci, a obiluje vitaminima
POSNI PODVARAK IZ BAKINE BELEŽNICE Delikates uz pečeni krompir i projaru
Meko, aromatično, toplo – uz pečeni krompir i projaru ovo jelo je prava posna gozba
BAKIN RECEPT ZA POSNI PASULJ Najbolji koji ste jeli, tajna je u jednostavnom triku!
Ako tražite posno jelo koje je jednostavno i izdašno, kuvani posni pasulj biće vaš favorit.
Komentari (0)