GURMANSKA PICA OD KROMPIRA Potpuno različita od one klasične

Ivana Pavlović

14:15

Sezonski recepti 0

Napravite picu na drugačiji način. Umesto klasične, napravite sa podlogom od krompira. Bićete oduševljeni koliko je dobra.

pica od krompira
Shutterstock

Potrebno je

Za testo

  • 2 krompira
  • 100 g sira
  • 1 prstohvat soli
  • so, biber

Za nadev

  • 1 kašika paradajz pelata
  • 1 šaka svežeg bebi spanaća
  • 2-3 čeri paradajza
  • 50 g rendane mocarele

Priprema

Narendajte krompir, pa ga dobro ocedite kroz gazu da mu uklonite tečnost. Stavite u činiju rendani krompir, posolite i pobiberite. Potom stavite pek-papir u pleh za pečenje, pa smesu za podlogu pice špatulom lepo izravnajte po plehu. Pecite 25 minuta na 190 stepeni. Na kraju preko testa stavite paradajz, dodajte ostale sastojke i dopecite picu od krompira još pet minuta.

Komentari (0)

Loading