PUNJENI KROMPIR Rapsodija različitih ukusa, pikantan i slasan
Napravite ovaj fenomenalan obrok. Napunite krompir sa slaninom, pečurkama, krastavcima, kačkavaljem i dobićete potpuno novo jelo, koje ćete stalno da pravite.
Potrebno je
- 3 velika krompira
- 150 g dimljene slanine
- 50 g mariniranih pečuraka
- 3 kisela krastavčića
- 100 g kačkavalja
- 3 kašičice putera
Priprema
U prethodno posoljenoj vodi skuvajte neoljušten krompir. Onda oljuštite i s jedne strane napravite udubljenje, a s druge strane nožem uklonite neravnine. Stavite po kašičicu putera u sredinu svakog krompira. Zatim iseckajte slaninu, krastavčiće i pečurke i sve to promešajte. Tim punjenjem napunite krompire. Pokrijte rendanim kačkavaljem i pecite u zagejanoj rerni na 200 stepeni dok kačkavalj ne dobije lepu boju.
Možda vas zanima:
PUNJENI KROMPIR Slasni specijalitet sa slaninom koji pomera granice dobrog ukusa
Slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
PUNJENI KROMPIR Slasno jelo koje osvaja od prvog zalogaja, ukusa koji priča priče
Aromatični specijalitet oduševiće sve koji ga budu probali.
PUNJENI KROMPIR Sa hrskavom slaninom i kačkavaljem koji se topi u ustima, za savršen ručak
Slasno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
POSNI PUNJENI KROMPIR Predlog za laganu večeru koja uspeva svima, a ukusa koji govori 1000 jezika
Slasan predlog za posnu večeru, a pravi raj za nepca.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)