PUNJENI KROMPIR Rapsodija različitih ukusa, pikantan i slasan

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Napravite ovaj fenomenalan obrok. Napunite krompir sa slaninom, pečurkama, krastavcima, kačkavaljem i dobićete potpuno novo jelo, koje ćete stalno da pravite.

punjeni krompir
Shutterstock

Potrebno je

  • 3 velika krompira
  • 150 g dimljene slanine
  • 50 g mariniranih pečuraka
  • 3 kisela krastavčića
  • 100 g kačkavalja
  • 3 kašičice putera

Priprema

U prethodno posoljenoj vodi skuvajte neoljušten krompir. Onda oljuštite i s jedne strane napravite udubljenje, a s druge strane nožem uklonite neravnine. Stavite po kašičicu putera u sredinu svakog krompira. Zatim iseckajte slaninu, krastavčiće i pečurke i sve to promešajte. Tim punjenjem napunite krompire. Pokrijte rendanim kačkavaljem i pecite u zagejanoj rerni na 200 stepeni dok kačkavalj ne dobije lepu boju.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading