ALASKA ČORBA Začinjena, posna, od nekoliko vrsta ribe, zagrejaće vam dušu i telo
Napravite ovu preukusnu posnu čorbu. Pravi se od nekoliko vrsta ribe, luka i začina. Izuzetno pikantna, prijaće u ovim hladnim zimskim danima.
![alaska čorba](/data/images/2023-12-08/70200_riblja-corba-stock-photo-traditional-brazilian-fish-stew-moqueca-baiana-with-fish-filet-in-tomato-sauce-as-top-view-in-a-smanjena-1684679419_f.jpg?timestamp=1701990000)
Potrebno je
- 1,5 kg očišćenih nekoliko vrsta ribe (šaran, bela riba, štuka, smuđ)
- 500 g crnog luka
- 1 kašika mešavine suvog začina
- 1 kašičica soli
- 1 kašika slatke mlevene paprike
- 1 kašika ljute mlevene paprike
Priprema
Crni luk sitno iseckajte, stavite u šerpu, dodajte litar vode, suvi začin i kuvajte oko pola sata uz dolivanje vode kada ispari. Tada doajte papriku, još vode i kuvajte 20 minuta. Dodajte ribu, sipajte vodu malo više nego što želite da bude čorbe i kuvajte 20 minuta da se riba skuva.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
![brokoli sa pavlakom](/data/images/2025-02-13/113937_screenshot-2025-02-13-152309_f.png)
BROKOLI SA PAVLAKOM Ukućani će stajati u redu za još, a ručak gotov očas posla
Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan.
Komentari (0)