SMUĐ NA ALASKI NAČIN Posan a neodoljiv, prste da poližete
Napravite smuđa na alaski način, čaroban je. Povrće mu daje poseban šmek, a poznato je, da u posne dane, riba zamenjuje meso.
Potrebno je
- 800 g kotleta smuđa
- 40 g šargarepe
- 2 čena belog luka
- 1/2 veze mirođije
- maslinovo ulje
- so
- 100 g tikvica, 100 g patlidžana, 100 g šampinjona, 100 g paprika, 100 g paradajza
Za sos
- 400 ml crnog vina
- 80 g paradajz pelata
- 100 g crvenog luka
Priprema
Napravite marinadu od maslinovog ulja, rendane šargarepe, usitnjenog belog luka i mirođije i soli, pa u njega stavite kotlet smuđa. Odložite na dva sata u frižider, pa ga pecite na gril tiganju. Povrće isecite i iscpecite na teflonu. Pomešajte crno vino i pelat paradajz, dodajte crveni luk, promešajte, pa smuđ služite uz ovaj sos i grilovano povrće.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)