KREMENADLA U KORICI OD SIRA Sočna i slasna rapsodija ukusa, meso se lepi za prste
Ovaj fenomenalni delikates nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Konkretan obrok, pikantnog ukusa, držaće vas dugo sitim.
Potrebno je
- 1,5 kg svinjskog karea bez kostiju
- 15 šnita praške šunke
- 8 šnita kačkavalja
- so, biber
- malo senfa
- glavica crnog luka
- ulje
- bujon za podlivanje
Priprema
Meso zasecite plitko i poprečno na razmaku od dva prsta i svaki zarez natrljajte senfom. Ceo komad mesa dobro istrljajte solju i sveže mlevenim biberom. Kore obložite šunkom i sirom, pa obmotajte koncem. Luk isecite na kolutove, pa ih poslužite na aluminijumsku foliju. Preko luka stavite pripremljeno meso i čvrsto uvijte foliju. Stavite u zagrejanu rernu i pecite dok meso ne dobije lepu boju. Pre serviranja meso ostavite na toplom da malo odstoji. Prijatno!
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)