PAPRIKE SA SIROM Slasne i neodoljive, a prave se brzo i lako
Lagane i fenomenalne, pravićete ih stalno. Idealne za večeru.
Potrebno je:
- 8 paprika
- 500-600 g sira
- malo soli
- 4 jajeta
- 1 kašika kisele pavlake
- ulje
- so
Priprema
Izdubite paprike i očistite od semenki. Izmrvite sir, dodajte jaja i soli, kiselu pavlaku. Sve sastojke pomešajte. Zatim punite paprike nadevom. Obložite pleh papirom za pečenje pa naređajte paprike. Poprskajte paprike uljem i ubacite pleh u rernu. Pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni, dok se odgore ne zapeku. Zatim smanjite temperaturu na 200 stepeni. Pecite dok se ne zapeku sa druge strane.
2 GLAVNA SAVETA ZA BEŠAMEL SOS Daće šmek svakom jelu, a dobićete brojne komplimente
Primenite ove jednostavne savete i dobićete najbolji bešamel sos.
BOLONJEZE SOS PRSTE DA POLIŽETE Donosimo vam originalni italijanski recept za najlepšu pastu
Fenomenalan i slasan obrok oduševiće i one izbirljive.
SAVETI ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJBOLJU PROJU Biće sveža dugo i neće se mrviti
Napravite ukusnu proju koja će da ostane sveža i sutradan.
SELJAČKA PITA SA SIROM I KAJMAKOM Smaže se očas posla, a greje dušu i telo
Fenomenalna i drugačija, idealna za doručak ili večeru.
PILETINA ZAPEČENA SA SENFOM Meso se lepi za prste, a svaki zalogaj je gurmanski raj
Sočno i aromatično jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Komentari (0)