PUNJENO BELO MESO Sočno i slasno, pravi raj za nepca, meso se lepi za prste

Ivana Pavlović

17:00

Sezonski recepti 0

Ovaj fenomenalni ručak držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

punjeno belo meso
Shutterstock

Potrebno je

  • 500 g pilećeg filea
  • maslinovo ulje
  • dimljena paprika
  • beli luk
  • so, biber

Za punjenje:

  • 150 g kajmaka
  • 1 kašika majoneza
  • 200 g dinstanog spanaća
  • biber, so
  • parmezan
  • beli luk

Priprema:
Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Pomešajte spanać i kajmak, pa stavite po dve kašike fila na meso, zarolajte ili preklopite. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (ili maslinovim uljem). Na 200 stepeni pecite 40 minuta.

 

Komentari (0)

Loading