PUNJENO BELO MESO Sočno i slasno, pravi raj za nepca, meso se lepi za prste
Ovaj fenomenalni ručak držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
Potrebno je
- 500 g pilećeg filea
- maslinovo ulje
- dimljena paprika
- beli luk
- so, biber
Za punjenje:
- 150 g kajmaka
- 1 kašika majoneza
- 200 g dinstanog spanaća
- biber, so
- parmezan
- beli luk
Priprema:
Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Pomešajte spanać i kajmak, pa stavite po dve kašike fila na meso, zarolajte ili preklopite. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (ili maslinovim uljem). Na 200 stepeni pecite 40 minuta.
Možda vas zanima:
PUNJENO BELO MESO SA PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Slasno i sočno jelo držaće vas dugo sitim.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
JAPANSKE PALAČINKE Vazdušaste kao oblak, napravite ih za doručak, biće savršene i za večeru
Potrebno je samo par sastojaka i malo vremena, a biće ukusne kao da ste se trudili satima.
NEODOLJIVE ČOKOLADNE GALETE Tajna je u jednom sastojku koji se dodaje u testo, a totalno daje šmek
Najbolje služite tople i prelivene kremom od vanile.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
Komentari (0)