DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Namažite ga na hleb ili dodajte palačinkama, daće šmek svakom jelu
Ukusan i zdrav, možete da ga mažete na tost i jedete za doručak.
Potrebno je
- 400 g kikirikija
- kašika ulja
- prstohvat soli
- med (opciono)
Priprema
Sastojke stavite u blender i dobro izblendajte, dok ne dobijete glatku smesu. Po želji možete da dodate med, da bi bio slađi. Čuvajte u frižideru, može da traje do 3 meseca.
Možda vas zanima:
DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Biće kremast i slasan, prste da poližete
Puter možete da čuvate do nedelju dana na sobnoj temperaturi.
DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Ni malo ne zaostaje za kupovnim, a zdrav i slasan
Kikiriki puter možete do 3 meseca da držite u frižideru.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
DOMAĆI KIKIRIKI PUTER Gotov začas, mnogo jeftiniji a još ukusniji od kupovnog
Trebaće vam 5 minuta, blender i 2 sastojka. Gotov kikiriki puter mažite na hleb ili služite kao prilog.
FRANCUSKA KREMPITA BOLJA OD SVAKE TORTE Svilenkasti krem, hrskave kore i voćni žele
Kremasta i lagana, polizaćete i tanjir.
GURMANSKA SALATA SA SLANINOM I JAJIMA Kremasta i slasna, bolja od ruske i mimoze
Savršeno predjelo za slavsku trpezu.
JEZEKILJEV HLEB ZA DUGOVEČNOST Po receptu starom 2500 godina
Biće mekan i sočan kao duša.
KAFANSKE PUNJENE PAPRIKE RAJ ZA NEPCA Saftaste i sočne, teraju vodu na usta
Ručak u kome će uživati cela porodica.
SUSAM ŠTAPIĆI SA SIROM BOLJI NEGO IZ PEKARE Biće super i kada se ohlade, a i za 3 dana
Savršeni za doručak ili užinu.
Komentari (0)