NEODOLJIVE ŠPAGETE SA TUNJEVINOM U sočnom sosu, prste da poližete
Možete da ih pravite i u danima posta, a držaće vas dugo sitim.
Sastojci:
- 300 g testenine
- 300 g konzervirane tunjevine
- 80 g paradajz sosa
- 1 čen belog luka
- ulje
- so
Priprema
U tiganj sa uljem dodajte tunjevinu iz konzerve, sos od paradajza i beli luk pa sve dobro promešajte i prokuvajte. Špagete prethodno skuvajte po uputstvu sa pakovanja ili onako kako inače kuvate pa dodajte u tiganj. Sve dobro promešajte i vaše jelo će za nekoliko minuta biti gotovo.
POSNE ŽERBO KOCKE Čuveni slatkiš kao osmišljen za slavsku trpezu, prste da poližete
Neodoljivi kolači u slatkom spoju sa orasima.
POSNA SARMA Slasno jelo sa pečurkama i pirinčem, zaboravićete da nedostaje meso
Savršene za početak Božićnog posta, a dugo će vas držati sitim.
NAJČOKOLADNIJI ROLAT Sa palačinkama i keksom, mekan kao duša, nema ko ga ne voli
Neodoljivi desert osvojiće sve sladokusce.
PASTA FAŽOLE Italijanski aromatični spoj testenine i pasulja koji budi sva čula
Čuveno jelo primorske, dalmatinske i italijanske kuhinje možete da pravite i leti i zimi, a svaki zalogaj je raj za nepca.
ISPOLIRAJTE SUDOPERU OVOM NAMIRNICOM Nije soda bikarbona, a sijaće se kao nova
Ako želite da se sudopera sija kao tek kupljena, primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)