NAPRAVITE ČOKOLADNI GANAŠ KAO PROFESIONALNI KUVARI Uz ova 2 sastojka i tačnu količinu biće neodoljiv
Ako pravite torte ili kolače važno je da vam ganaš ispadne savršen. Poslušajte sledeće savete i biće kao onaj kupovni.
Kvalitetni sastojci i određena količina
Za dobar ganaš savetujemo da koristite čokoladu od 70 posto kakaoa i slatku pavlaku. Bitno je da sastojci budu kvalitetni, jer će to umnogome da utiče na ukus. Ne treba da stavljajte istu količinu za torte i kolače. Za prelivanje torte treba da bude tečniji, da se lakše razmaže, što je 100 g čokolade i 200 ml slatke pavlake. Takođe je bitno da bude dobro ohlađen ali i dalje tečan, da ne bi pucao dok sečete parčiće. Za kolače je važno da bude čvršći tako da stavite 200 g čokolade i 100 ml slatke pavlake.
LAZANJA PALAČINKE Neodoljivi spoj omiljenih jela u spoju koji se ne odbija
Neodoljivo jelo oduševiće prave gurmane.
POSNA PICA SA ČOKOLADOM Desert za lepo veče sa prijateljima, kao osmišljen za uživanje
Italijanski klasik na drugačiji način.
POSNI ROLAT SA PEČURKAMA Krepi organizam u trenu, a držaće vas dugo sitim
Sočni rolat oduševiće vas ukusom, nema ko vam neće tražiti recept.
BELA TORTA Posna poslastica sa čokoladom mekana kao pamuk, a ne treba da palite rernu
Fenomenalna poslastica za prave sladokusce, a nikad kremastija.
KADA PRŽITE LUK DODAJTE OVU NAMIRNICU Biće 100 puta ukusnije, tvrde kuvari
Potrebna vam je samo jedna namirnica, a jelo će da bude preukusno.
Komentari (0)