BRZA ČOKOLADNA TORTA Bez pečenja, jaja i upotrebe miksera, ljubav u svakom zalogaju
Fenomenalna poslastica biće gotova za tren oka a pravi je raj za sladokusce.

Potrebno je
Možda vas zanima:

ČOKOLADNA TORTA Raskošna poslastica za sve specijalne prilike, ukusa koji se pamti
Kremasta i neodoljiva, uzećete parče više.

RASKOŠNA ČOKOLADNA TORTA Sa puno fila i slojeva, za svaku svečanost
Neodoljiva i savršena, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

BRZA ČOKOLADNA TORTA Nepečena poslastica u neodoljivom spoju keksa, pudinga i čokolade, za prave sladokusce
Nepečena čokoladna poslastica sa dva fila osvojiće sve slatkoljupce.

SAHER TORTA Očaravajuća poslastica osmišljena 1832.godine za kneza, u sočnom spoju čokolade sa džemom
Osmislio je 1832.godine Franc Saher za kneza Klemensa fon Meterniha.
- 200 g mlevenog keksa
- 80 g putera
- 60 g brašna
- 30 g šećera
- 7 g želatina
- 700 ml mleka
- 1 kašičica ekstrakta vanile
- 200 g čokolade
Priprema:
Puter otopite pa izmešajte sa keksom i dobro sjedinite. U kalup obložen papirom za pečenje rasporedite smesu ravrnomerno i utisnite, da dobijete podlogu. Ostavite kalup 15 minuta u friđideru, da se stegne.Za to vreme pravite fil. U šerpi izmešajte brašno, šećer i želatin pa sipajte mleko. Dodajte ekstrakt vanile pa promešajte sve. Čokoladu izlomite na kockice pa je otopite na pari, dok ne dobijete glazuru. Preko podloge nanesite fil pa ostavite u frižideru 3 sata. Dekorišite rendanom čokoladom.

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)