SLAGANI BUREK SA SIROM Od gotovih kora, ukus je fenomenalan a recept proveren
Hrskavih kora i bogatog nadeva, uživaćete u svakom zalogaju.
Potrebno je:
- 500 g kora za pitu
Fil:
- 300 g sira
- 1 jaje
Za mazanje kora
- 120 ml ulja
- 250 ml kisele vode
Priprema
Podmažite tepsiju uljem pa stavite dve kore da prelaze preko ruba. Poprskajte svaku koru smesom ulja i vode. Dodajte još dve kore, zgužvajte i poprskajte istom smesom. Namažite preko malo fila. Ponavljajte postupak dok ne utrošite sav materijal. Prelijte burek sa smesom vode i ulja. Pecite oko 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Secite prohlađen burek i služite uz jogurt ili kiselo mleko. Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)