SLAGANI BUREK SA SIROM Od gotovih kora, ukus je fenomenalan a recept proveren
Hrskavih kora i bogatog nadeva, uživaćete u svakom zalogaju.

Potrebno je:
- 500 g kora za pitu
Fil:
- 300 g sira
- 1 jaje
Za mazanje kora
- 120 ml ulja
- 250 ml kisele vode
Priprema
Podmažite tepsiju uljem pa stavite dve kore da prelaze preko ruba. Poprskajte svaku koru smesom ulja i vode. Dodajte još dve kore, zgužvajte i poprskajte istom smesom. Namažite preko malo fila. Ponavljajte postupak dok ne utrošite sav materijal. Prelijte burek sa smesom vode i ulja. Pecite oko 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Secite prohlađen burek i služite uz jogurt ili kiselo mleko. Prijatno!

TORTA CRVENI BARŠUN Raskošna poslastica zanimljivog izgleda zasladiće vas u momentu
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.
Komentari (0)