KAKO DA NAPRAVITE CRVENO SOČIVO Primenite ova 4 saveta i biće sočno i preukusno
Da bi sočivo ispalo kako treba potrebno je da poštujete određena pravila.
1. Poštujte odnos količine vode i sočiva
Pravilo je da koristite duplo veću količinu vode od sočiva.
2. Koristite veću šerpu
Birajte veću šerpu jer će se sočivo peniti dok se kuva. Da bi bilo dobro skuvano sočivo i voda ne bi trebalo da zajedno zauzimaju više od 2/3 šerpe.
3. Kuvajte na tihoj vatri
Crveno sočivo kuvajte na laganoj temperaturi i sve vreme pratite. Nikako nemojte da kuvate u ključaloj vodi, na jakoj temperaturi.
4. Preskočite so
Ako želite da sočivo ispadne mekše nemojte da solite.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)