KAKO DA STAROM HLEBU VRATITE SVEŽINU? Uz pomoć ova 2 trika biće mekan kao duša
Ne morate da bacate stari, tvrdi hleb. Postoje načini da mu povratite mekoću i svežinu.
1. Stavite hleb u mikrotalasnu
Stavite hleb u mikrotalasnu pećnicu. Za 50 sekundi ili malo duže, postaće mekan i aromatičan.
2. Zagrejte hleb u rerni
Možete da zagrejete hleb u rerni ako nemate mikrotalasnu pećnicu. Prvo hleb poprskajte vodom sa svih strana pa ga stavite u pleh i uključite rernu. Uključite da greje sa obe strane 5 do 10 minuta, postaće mirisan i mekan..
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)