PRŽENICE IZ RERNE Drugačije, a slasne, ukućani će stajati u redu za još
Ako volite prženice, ove ćete obožavati.
Potrebno je:
- hleb
- šunka
- 200 g tvrdog sira
- 4 jaja
- 300 g kremastog sira
- 200 ml mleka
- 20 g putera
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Hleb isecite na kriške. Obložite pleh papirom za pečenje pa naređajte kriške. Pospite ih rendanim sirom pa naređajte preko šunku. Jaja umutite sa mlekom, kremastim sirom i istopljenim puterom. Zatim prelijte preko šunke, pa ponovo pospite rendanim sirom. Pecite oko pola sata u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
PRŽENICE BEZ JAJA I ŠEĆERA Viralni trend koji je osvojio društvene mreže, a ispadnu hrskave i slasne
Da li je moguće napraviti prženice bez jaja? Da, moguće je, i podjednako su preukusne. Probajte i uverite se zašto je toliko dobro.
SUPER DORUČAK ILI VEČERA Sočne i mekane prženice iz rerne
Bez prženja i stajanja pored šporeta dobićete omiljeni doručak.
OBOJITE JAJA U ZELENO Tehnika je potpuno prirodna, a dobićete brojne pohvale
Tehnika je potpuno prirodna a ispašče prelepa.
POSNA MOSKVA ŠNIT Jedna od najlepših beogradskih torti, praznična, lagana i voćna
Fenomenalna poslastica idealna za svaku svečanu trpezu.
SPANAĆ SA MLEVENIM MESOM Sočno jelo koje se pravi brzo i lako, a govori 5 jezika
Savršen spoj mesa i povrća raspametiće i one izbirljive.
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U TESTO Narašće kao ludo, a kiflice će biti mekane danima
Jednostavna namirnica koju svaka domaćica ima u kuhinji, dodaće mekoću vašem pecivu i biće sveže danima.
POSNA SAHER TORTA Vazdušasta čokoladna poslastica ukusa koji se pamti
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)