KAKO DA NAPRAVITE SAVRŠENO TESTO ZA PICU Saveti su jednostavni a imaćete osećaj da ste u Italiji
Primenite ovih nekoliko saveta, i videćete razliku u ukusu testa za picu.
Koristite brašno tip 00
Najbolje daje strukturu testu i sjajno zadržava vlažnost.
Stavite kiselu vodu
Bolje je da koristite kiselu vodu, umesto one sa česme.
Koristite suvi kvasac
Koristite suvi umesto svežeg kvasca.
Ulje
Za autentičan italijanski ukus, koristite ekstra devičansko maslinovo ulje.
So
Za najbolji ukus najbolje da koristite kvalitetnu morsku so.
Pustite da odstoji 2 sata
Zamesite testo, pa ga pustite da odstoji 2 sata, na sobnoj temperaturi.
Oblikujte testo rukom
Nemojte da koristite oklagiju, već testo oblikujte rukom.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)