KAKO DA NAPRAVITE SAVRŠENO TESTO ZA PICU Saveti su jednostavni a imaćete osećaj da ste u Italiji
Primenite ovih nekoliko saveta, i videćete razliku u ukusu testa za picu.
Koristite brašno tip 00
Najbolje daje strukturu testu i sjajno zadržava vlažnost.
Stavite kiselu vodu
Bolje je da koristite kiselu vodu, umesto one sa česme.
Koristite suvi kvasac
Koristite suvi umesto svežeg kvasca.
Ulje
Za autentičan italijanski ukus, koristite ekstra devičansko maslinovo ulje.
So
Za najbolji ukus najbolje da koristite kvalitetnu morsku so.
Pustite da odstoji 2 sata
Zamesite testo, pa ga pustite da odstoji 2 sata, na sobnoj temperaturi.
Oblikujte testo rukom
Nemojte da koristite oklagiju, već testo oblikujte rukom.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)